Home » , , , » Sin Nombre (Χωρίς Όνομα) 2009

Sin Nombre (Χωρίς Όνομα) 2009

Sin Νombre (Χωρίς Όνομα)






Περίληψη: Ο Κάσπερ βρίσκεται στην εφηβεία και είναι ήδη μέλος της αμείλικτης συμμορίας “Μάρα”. Η Σάιρα ταξιδεύει με τον πατέρα και το θείο της από την εξοχή του Μεξικό προς τον Βορρά, στην οροφή ενός τρένου, με την ελπίδα πως θα μπορέσουν να περάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, οι δρόμοι του Κάσπερ και της Σάιρα διασταυρώνονται και μια ξεχωριστή φιλία γεννιέται, ενώ οι κίνδυνοι συνεχώς παραμονεύουν. Θα καταφέρουν οι δύο αυτές περιπλανώμενες ψυχές να επιβιώσουν και να περάσουν τα σύνορα; 

Βαθμολογία: 7.5/10. Ταινία που επιβεβαιώνει τον τίτλο της ως ταινία περιπέτειας, σε κρατάει σε διαρκή αγωνία για το μέλλον του πρωταγωνιστή. Βγαλμένη απ τη χαμηλής ποιότητας ζωή στις φτωχογειτονιές του Μεξικό, όπου ο υπόκοσμος γνωρίζει μεγάλη άνθηση, σε κάνει στιγμές στιγμές να μένεις με το στόμα ανοιχτό. Πολύ όμορφη ηθοποιία από τους άσημους Μεξικανούς ηθοποιούς. Παρά την έλλειψη διαφήμισης και δημοτικότητας, το sin nombre είναι ταινία από αυτές που αξίζει να δει κανείς.


Έτος κυκλοφορίας: 2009
Πρωταγωνιστούν: Paulina Gaitan, Marco Antonio Aguirre, Leonardo Alonso
Διάρκεια: 1 ώρα και 36 λεπτά (96 λεπτά)
Είδος: Adventure, Crime, Drama
Σκηνοθεσία: Cary Joji Fukunaga
Σενάριο: Cary Joji Fukunaga
Χώρα: Μεξικό
Γλώσσα: Ισπανικά
Imdb: 7.6
Rotten tomatos: 88%
Trailer:



Roger Ebert, Chicago Sun-Times
 "It contains risk, violence, a little romance, even fleeting moments of humor, but most of all, it sees what danger and heartbreak are involved. It is riveting from start to finish."

                                                         Claudia Puig, USA Today
"That this is Fukunaga's first film is astonishing, given its sharp script, technical proficiency and suspenseful pacing. The ensemble cast is top-notch."


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου