Home » , , , » The Martian (Η διάσωση) 2015

The Martian (Η διάσωση) 2015

The Martian (Η διάσωση)







Περίληψη: Κατά τη διάρκεια αποστολής στον πλανήτη Άρη και μετά από μια τεράστια θύελλα, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι θεωρείται νεκρός και το υπόλοιπο πλήρωμα τον εγκαταλείπει. Όμως, ο Γουάτνι έχει επιβιώσει και έχει βρεθεί ολομόναχος σε ένα απόμερο κι αφιλόξενο τοπίο. Μόνο με τις βασικές προμήθειες πάνω του, πρέπει να βασιστεί στην ευφυΐα του και τη θέληση του για ζωή, ώστε να βρει τρόπο να στείλει κάποιο σήμα στη Γη, για να έρθουν να τον σώσουν. Όταν η ΝΑΣΑ αποκτά σημεία ζωής του, ξεκινάει ένας αδιάκοπος αγώνας για έρθει ο «Αρειανός» πίσω στο σπίτι του. 

Βαθμολογία: 7/10. Κλασική ταινία διάσωσης στο διάστημα. Υψηλό μπάτζετ με όμορφη σκηνοθεσία και υπέροχα τοπία. Πάνω κάτω ότι μπορεί να περιμένει κανείς από μία ταινία τέτοιου είδους. Το επίπεδό της είναι κατώτερο του interstellar, της τελευταίας ταινία τέτοιου είδους πριν από αυτή. Δε θα μπορούσαμε ωστόσο να την χαρακτηρίσουμε κακή ταινία. Παίζεται ακόμα στο σινεμά, αν έχετε το χρόνο και τη δυνατότητα δείτε την!


Έτος κυκλοφορίας: 2015
Πρωταγωνιστούν: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig
Διάρκεια: 2 ώρες και 24 λεπτά (144 λεπτά)
Είδος: Adnture, Drama, Sci-Five
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Σενάριο: Drew Goddard , Andy Weir
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 8.3
Rotten tomatos: 93%
Trailer:




Drew McWeeny, Hitfix
 "It takes a genuine master craftsman to take something as complex and difficult as this and make it look easy, but it also takes an artist with a great ear to take something as dense with exposition as this is and make it practically sing."

                                                                 Peter Debruge, Variety
"An enthralling and rigorously realistic outer-space survival story."
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου