Home » , , » Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά (Burnt) 2015

Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά (Burnt) 2015

O σεφ που έπαιζε με τη φωτιά (Burnt)






Περίληψη: O σεφ Άνταμ Τζόουνς τα είχε όλα – και τα έχασε. Βραβευμένος με δύο αστέρια Μισελέν και ροκ σταρ του κόσμου της γευσιγνωσίας, με πασίγνωστες κακές συνήθειες, το πρώην κακό παιδί του Παρισιού έκανε πάντα του κεφαλιού του και νοιαζόταν μόνο για την συναρπαστική στιγμή της δημιουργίας γευστικών εκρήξεων. Για να εξασφαλίσει την δική του κουζίνα, αλλά και το τρίτο αστέρι Μισελέν που του ξεφεύγει εδώ και χρόνια, θα χρειαστεί τους καλύτερους στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένης και της όμορφης Ελέν. 

Βαθμολογία: 7.5/10. Παραδόξως ευχάριστη ταινία, από τις λίγες ταινίες που υπάρχουν για σεφ. Πιο ενδιαφέρουσα απ' ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεος, σας εγγυάται ένα ευχάριστο απόγευμα και ένα ταξίδι στο πεδίο μάχης που λέγεται κουζίνες υψηλής πολυτελείας εστιατορίων!


Έτος κυκλοφορίας: 2014
Πρωταγωνιστούν: Bradley Cooper, Sienna Miller, Daniel Brühl
Διάρκεια: 1 ώρα και 41 λεπτά (101 λεπτά)
Είδος: Comedy, Drama
Σκηνοθεσία: John Wells
Σενάριο: Steven Knight, Michael Kalesniko
Χώρα: Αμερική
Γλώσσα: Αγγλικά
Imdb: 6.7
Rotten tomatos: 28%
                                                                             Trailer:





New York Observer, Rex Reed
 "A mildly entertaining but well acted, sumptuously photographed and smartly written comedy with dark undertones about culinary addiction that can only be called “delicious.” See it and then check your cholesterol."

                                                 Entertainment Weekly, Chris Nashawaty
"Just when you think you know where Burnt is headed, there's an underhanded twist about halfway in. And it's almost enough to set the movie right."

Για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας κριτικές και για να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθήστε μας στο twitter ή κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου